Als “woon- winkel” biedt Grutman Home Decor elk facet van exclusieve binnenhuisdecoratie aan.

Gegroeid uit een speciaalzaak voor vloerbekledingen en tapijten in de jaren zestig evolueerde onze firma gestaag tot een interieurzaak met een bijzonder breed assortiment.

  • Het ruime aanbod in diverse stijlen vormt nog steeds de basis van ons “totaaldecoratie – concept”, met diverse afdelingen in de toonzalen, afgescheiden van zones met volledig ingerichte sfeerhoeken.
  • Elke afdeling heeft zijn “vakspecialisten”. Met ervaring en gedetailleerde kennis van zaken kan de klant er terecht voor elke vraag. Klantvriendelijkheid en vertrouwen zijn al sinds generaties de pijlers van onze filosofie.
  • Onze binnenhuisarchitecten en decorateurs staan in voor het advies bij interieurinrichtingen en opvolgen van totaalprojecten. In onze vernieuwde toonzalen zijn de sfeerhoeken ingericht in een eigentijds, strak landelijk karakter. Natuurlijke materialen en het gebruik van authentieke, soms klassieke, elementen typeren onze huisstijl.
  • Na onze grondige verbouwingswerken, ligt het accent, nog méér dan voorheen, op gepersonaliseerd maatwerk en de realisatie van volledige interieurprojecten. Zo openen wij kortelings, als levensechte inspiratiebron voor onze klanten, een unieke kijkwoning, net boven onze toonzalen. Voor ingrijpende werken, waarbij ook ruwbouw-, sanitair- of electriciteitswerken zijn betrokken, werken wij met een hecht interieurteam van partners die perfect op elkaar zijn ingespeeld.
  • Onze afdeling “parket en vloerbekledingen” heet nu GRUTMAN FLOOR CONCEPTS, en is onlangs verhuisd naar de buitenrand van het centrum. Op de Hasseltse Grote Ring is er ruimte voor groei voor deze afdeling, die sinds decenia een belangrijke vakspecialisatie is binnen ons bedrijf.
  • Naast de levering, plaatsing en onderhoud van alle type vloerbekledingen en parketvloeren, verzorgen wij ook eigen confectie en plaatsing van raamdecoratie en uitvoering van verf- en behangwerken.

Plaat-parking

Parking onder onze toonzaal in centrum Hasselt.

Afspraak met een van onze decorateurs ? U kan GRATIS parkeren onder onze toonzaal!

Graag een seintje en wij begeleiden u met genoegen in onze parkeergarage (011/22.90.47)

Een oase aan woonideeën in hartje Hasselt

Het winkelpand van Grutman Home Decor (1.200 m²) ligt in hartje Hasselt, op ongeveer 70 m van de grote markt. De toegang ligt in de O.L. Vrouwstraat 3 & 5, de eerste zijstraat rechts van de Kapelstraat komende van de grote markt. Doorgaans kan men ook vlak voor de winkel de wagen even stationeren of parkeren.