Bezoek ons “zitlabo” en kom naar hartelust kijken, voelen en testen tot het juist zit!

Vaak is er niets fijner dan na een lange dag werken thuis te komen en neer te kunnen ploffen op uw eigen stoelen. Goede stoelen zijn dan ook erg belangrijk in uw huis. Maar welke stoelen passen in welk interieur? En waar moet u aan denken bij het kiezen van de juiste stoel?

Bekijk onze collectie
Stoelen en Fauteuils.

U zoekt een stoel of fauteuils.
Bekijk hier een greep uit onze modellen.

Ga naar overzicht

Bekijk onze collectie zitbanken

U zoekt een een zitbank of zithoek.
Bekijk hier een greep uit onze modellen.

Ga naar overzicht

Woonstijl en model

Wordt het een klassieke, moderne, elegante of design stoel? Ontdek onze verschillende stijlen en kies de stoel die bij uw smaak en interieur past. Bekijk rustig een aantal modellen en stijlen op onze website, of laat u adviseren bij een bezoek aan ons zitlabo.  U kan er uw stoel of zetel zelf samenstellen  met onze touchscreen module.

Comfort begint met meten.

Echt comfortabel zit u in een stoel die past bij uw lichaamsafmetingen en postuur. De ideale zithoogte en zitdiepte zijn dus heel persoonlijk. Onze zitadviseur begeleidt u door de meet-procedure en geeft zorgvuldig uitleg en zitadvies, zodat u het ultieme comfort van een stoel op uw maat ervaart.

Kleuren en materialen

Ontdek de verschillende materialen en kleuren. Voor elke stoel gebruiken we de beste materialen. Onze adviseur vertelt u graag alles over de materiaaleigenschappen. Geniet straks van een prachtige, door uzelf samengestelde  stoel met optimaal zitcomfort.

Onze merken:

Alias  Mobitec  Sits  Lujosa  Maries Corner Vincent Sheppard  Mater Flamant …

STOELEN VOOR PROJECTMARKT

 

 Ons stoelen aanbod biedt een antwoord op alle wensen binnen een onderneming, zowel qua ergonomie, functionaliteit en afwerking.
U kunt in onze showroom verschillende modellen bureaustoelen en stoelen special voor de projectmarkt bekijken en samenstellen, de kwaliteit ervaren, maar vooral om een goede keuze uit onze zeer uitgebreide collectie van verschillende soorten materialen en stoffen te kunnen maken.